Vad vill ni läsa? Kommentera

Hej på eeeeer
Fått kommentarer på att jag ska börja uppdatera igen, och det har inte vart så lockande, blivit sjukt tråkigt det senaste om jag ska vara ärlig men kände nu att jag ska klämma fram ett inlägg iallafall. Får se hur länge det håller men ska försöka, har dock bara kvar typ hälften av läsarna men kan fråga er då - vad vill ni läsa? Mer kläder shopping det jag har på mig, om mig och det jag gör på dagarna, mer bilder, så jag skrivit innan eller vad/hur? Kommenterar ni nu blir det mycket lättare kan jag lova! Hjälp miiiig förfan (a)

Som vissa kanske vet har jag haft cabarétid på skolan den senaste månaden, och det har varit riktigt chill! Vem skulle säga nej till inga lektioner och bara dans + uppvisningar liksom? Nu har den dock slutat så tänkte lägga in lite bilder från uppvisningsdagarna, hope u enjoy (lite iallafall?)HAHAHA jag har ju då sötaste mjukisarna........

Finns tuuusen mer bilder, dom finns på min fb för dem intresserade (Anastasia Zacharoff). Puuss ♥


kommentarer ♥
Postat av: filippa

SV: åååh ja visst ären fin! :D

ja den är från nelly men finns bara i large :( fast tror att när jag kollade var den hel slut också (y)

men fan, kommer den in i xs då ska jag lätt köpa ! :o <3

2010-05-06 @ 20:01:43
URL: http://filippajosefina.blogg.se/
Postat av: jennifer

jag skulle vilja läsa vad du gör på dagarna, hur det går med dig och fhilip(var det han hette va?) vad du har på dig, vad du har gjort på helgerna och så :))

btw, älskar din blogg, synd att du bara inte bloggar lika ofta nu :( <3

2010-05-06 @ 21:05:44

kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig? :)

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0