Your body is a wonderland

Lite snabbt (eller kanske inte..) om min lördag samt söndag: Väntade först på Philip tills han gymmat klart, åkte sen till stan med Hadjer (? :$) som sällskap, as go kan jag säga att hon är! Letade efter en tunika, hittade istället ett par sjukt snygga short jag ska köpa nästa vecka. Åkte tillbaka till Kungälv, mötte Oskar och åkte sedan tillbaka till stan för att se på bio. Dock hann inte inte till Remember me, blev istället att vi såg Farsan och den var väl helt okej. På bussen hem träffade vi Erik och Martin, åkte med dem hem till Madde där det var en hel del människor, kvällen slutade med att gå upp till Philip från Komarken, hallelujah!
Idag vaknade jag upp brevid Philip, somnade om flera gånger efter att Oskar ringt haha. När han till sist kom snaggade vi Philip, gangsterbooi #1 nu dårå, gud vad jag garvade när han bara hade hår på sidorna och ingenting i mitten, nu är det riktigt kort på honom men det är sjukt mysigt att ta på! (a) Åkte sedan till Amanda och fördrev lite tid med henne och Alex.

Har inga bilder från kvällen vilket är tråkigt, tror inte någon tog kort hos Madde heller så jag slänger upp en bild på mig och Paulina från tjejkvällen, miss you! ♥
kommentarer ♥

kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig? :)

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0