To be with you

När man för en stund inte har någonting att göra, eller inte har orken till att göra någonting man egentligen borde göra, är det sjukt härligt att ha en blogg duuudes. Och inlägget nedan, bryr vi oss inte om! :D

Igår blev det som sagt hem och byta om efter moppekursen, sen vandrade jag mig ner på 7 minuter (lalala älskar vädret!) till Bergakungen och mötte upp tjejerna i klassen. Agnes - GRATTIS GUMMAN! fyllde år så vi skulle överraskade henne och kollade på bio, och jag kan lugnt säga att Remember me var underbar, grät 4-5 gånger heh..

Efter det var vi på Korsvägen ett tag, hoppade på våran buss och på kvällen var jag hemma hos Sanna. Som alltid när vi är med varandra, ingen vet av vilken anledning, blir det att vi aldrig somnar innan klockan 01.00 - och igår blev det runt 04.00, dock var Philip och Hampus orsaken till det, haha.

Imorse
var vi rätt duktiga och kom till Kungälv vid 12, I fixed my stuffs and after that we were meeting Martina. Hoppade på bussen in till stan och lämnade Sanna, hahaha älskling förlåt! Kollade runt och vet nu vilken trenchcoat jag ska köpa, feting chillicorncarne på det. :)


Bilden är väl inte den sötaste men det är sommar på den iallafalll!

kommentarer ♥
Postat av: frida

hahahahahahahahaahahahahahah bilden är fan inte okej, hahahahahahahahahah

2010-04-10 @ 22:19:08
URL: http://fsveensson.blogg.se/

kommentera inlägget här:

Namn:
kom ihåg mig? :)

E-postadress: (publiceras inte)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0